Inhoud waterbox

Almere meet water Forum Hulpvragen & tips Inhoud waterbox


 • scoutmark2019
  Bijdrager

  Heb gisteren de zgn. Waterbox bij de Kemphaan opgehaald. Daar zaten in: een regenmeter, een opvouwbare lineaal, een loupe en wat foldermateriaal. Klopt het dat materiaal om water op helderheid te beoordelen en thermometer en wat nog meer ontbreekt of was de box incompleet?


  jolanda
  Moderator

  Leuk dat je meedoet! Zo te horen heb je nu de waterbox van “Almere meet water op straat” binnen. Je had je ook opgegeven voor de andere twee experimenten; waterbeleving en waterkwaliteit. Bij waterkwaliteit zit materiaal om water op helderheid beoordelen. Mijn advies is om voor die laatste twee experimenten nog even de betreffende enveloppen af te halen.


  scoutmark2019
  Bijdrager

  Had mij opgegeven voor 3 onderzoeken: de waterbox, waterkwaliteit en waterbeleving. Behalve de waterbox heb ik inderdaad twee kartonnen enveloppes gekregen, die echter identiek waren. Hier zat echter alleen foldermateriaal in, geen ander materiaal. Het waren de laatste enveloppes volgens de medewerkster, misschien daarom incompleet? Heb wel mijn gegevens achtergelaten… is het mogelijk het ontbrekende materiaal alsnog te krijgen?


  jolanda
  Moderator

  Natuurlijk! Heb ik eerst nog wel twee vragen? 1. Zou je me aan kunnen geven welke twee enveloppen je meekregen hebt? Aan de buitenkant zit een ronde sticker geplakt en daar staat op welk experiment het betreft. 2. Bij welke van de drie afhaallocaties ben je gisteren geweest? De Kemphaan?

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.