Evaluatie online en aanmelden evaluatiebijeenkomst

Dank voor al de metingen die ingevoerd zijn de afgelopen periode! We zijn benieuwd wat jullie van het project Almere meet water vonden. Wat werkte er goed, en wat minder? Welke elementen van het onderzoek vond je belangrijk en wat zouden we nog kunnen toevoegen? En we willen ook graag weten hoe je gedrag of visie op het water in Almere is veranderd gedurende het project.

Vul het evaluatieformulier hier in, en laat het ons weten! Het invullen duurt nog geen 5 minuten. De resultaten van de evaluatie worden meegenomen in de nieuwe digitale editie van de Natte Krant. Deadline voor het invullen is 20 november.

Bij voorbaat dank voor het invullen!

Evaluatiebijeenkomst
Naast het invullen van het evaluatieformulier op de website kun je je ook aanmelden voor een evaluatiebijeenkomst die zal plaatsvinden op 26 november van 19.30 – 21.00 uur. We zoeken daarvoor 5 tot 8 actieve deelnemers die het leuk vinden om wat verder door te denken over hoe we dit soort ‘citizen science’ projecten kunnen verbeteren. Praat je daar graag over mee? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@almeremeetwater.nl.