Kom dinsdagmiddag met ons meten aan het Almeerderstrand

Almere meet water is iedere dinsdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 te vinden bij de Zomeractiviteiten aan het Almeerderstrand ter hoogte van Poortdok. Kom samen met ons meten, zodat we een goede indruk krijgen van de ontwikkeling in de waterkwaliteit en -beleving van deze bijzondere plek. De Watertransformator is er ook, dus ook voor kinderen is het leuk.

Meetspecial op 20 augustus

Op dinsdagmiddag 20 augustus organiseren we een meetspecial op het Almeerderstrand. Wandel mee met onze microbioloog Bas van der Zaan! Hij vertelt dan over de processen die zich in het water afspelen. Aanmelden is niet nodig. Verzamelen om 14.00 uur bij de Watertransformator.

Daarna kun je om 15.00 uur samen met kunstenaar Pavèl van Houten een massameting doen langs de kust. Hoe groter de groep is die meet, hoe interessanter de informatie die we over de plek krijgen. Dus kom allemaal langs. Ook leuk om de andere deelnemers te ontmoeten!

1.000 metingen

Ons doel met dit project is om 1.000 metingen te bereiken. Help jij ons mee? Dan maak je elke maand kans op een ton! Lees er hier alles over. Volg ons ook via Facebook of Twitter.