Kom ook 11 juli naar de Almere meet water meet-up!

We zijn al even onderweg met Almere meet water. Ruim honderdvijftig Almeerders doen al mee en we hebben inmiddels meer dan 200 metingen binnen. Tijd om bij elkaar te komen, resultaten te delen, samen te meten, vragen te stellen, elkaar te ontmoeten en nieuwe mensen te verwelkomen.

Wanneer: donderdag 11 juli
Waar: Stad & Natuur Almere, Kemphaanstraat 1
Van: 19.00 – 20.30 uur
Laat het ons weten als je komt via info@localhost/hswe_voor_agu/almeremeetwater.

Download hier de aankondiging die volgende week in Almere Deze Week verschijnt. 

Win een ton!
De meet-up is voor nieuwkomers én deelnemers. Alle drie de deelprojecten komen aan bod. Stel je vragen, haal je waterbox op, ontmoet onze experts én…. als je veel metingen doet, maak je iedere maand kans op een regenton!

Vaarroutes
De zomervakantie is in aantocht: het ideale moment om metingen te doen van Almere meet waterbeleving. Vaar je weleens met een boot of kano? Dan horen we graag waar je dat doet of graag zou willen doen, maar waar dat (nog) niet kan; wat je onderweg tegenkomt aan belemmeringen bij de doorvaart; en welke voorzieningen ontbreken of kapot zijn, zoals steigers.

Waterplanten zijn belangrijk voor de waterkwaliteit en de ecologie. Maar ze kunnen ook overlast geven bij varen of zwemmen. Het beheer van watergangen kan worden verbeterd als bekend is waar en wanneer welke waterplanten voorkomen. We horen daarom graag waar jij overlast van waterplanten ervaart.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op 11 juli.