Meet-up bij Stad&Natuur

Ongeveer 30 deelnemers en vrijwilligers kwamen gisteren samen bij Stad&Natuur voor de Meet-Up. Na een korte toelichting over de stand van het project is de groep naar buiten gegaan om met 3 waterexperts metingen te doen voor Water op straat, Waterkwaliteit en Waterbeleving. In de prachtige waterrijke omgeving van het kantoor van Stad & Natuur op de Kemphaan werden ervaringen uitgewisseld en ideeën geopperd hoe we met elkaar ervoor kunnen zorgen dat er meer metingen worden gedaan. Het was een divers publiek verspreid over Almere, van jong tot oud, waaronder 3 middelbare scholieren die komend schooljaar een profielwerk gaan doen over Almere meet water. Allemaal met 1 gedeelde interesse: het water in en rondom hun woonplaats Almere.

De actie ‘Win een Ton’ is ook gelanceerd! Elke maand wordt een regenton verloot aan de Almere meet water-deelnemer die het hoogste aantal metingen heeft gedaan.

Check onze agenda voor meer activiteiten! (tip: aanstaande dinsdag staan we bij het Almeerderstrand om samen experimenten uit te voeren)