Win een Ton-actie

Er staan inmiddels meer dan 400 metingen op de website. Daar komt interessante informatie uit naar voren. Maar hoe meer metingen er binnenkomen, hoe meer inzicht we krijgen. Ons streven is daarom om met dit project minstens 1.000 metingen binnen te krijgen. En daar kun jij ons natuurlijk bij helpen!

Maak kans op die regenton
Doe jij veel metingen? Dan maak je kans op het winnen van een regenton. Een nuttige aanwinst voor jouw tuin. Want de zomers worden steeds warmer en droger. (Her)gebruik van regenwater wordt daarom steeds belangrijker. De deelnemer met de meeste metingen in een maand, wint de regenton. Je maakt iedere maand kans: in juli, augustus, september én oktober. Uiteraard kun je wel maar één keer winnen. Heb je geen plek voor een regenton en ken je ook niemand die dat wel heeft, dan gaat de regenton naar de volgende op de lijst.

We nemen contact met je op als je gewonnen hebt om een geschikte regenton uit te kiezen. Uiteraard leuk als je een foto opstuurt als de regenton zijn plekje in je tuin heeft gevonden.

Veel meetplezier!